Over ons

Mijn naam is Daphne Teunissen, ik heb de dagelijkse leiding van kinderdagverblijf BoerenHummeltjes. De droom om een kinderdagverblijf op de boerderij te starten begon na mijn opleiding tot pedagogisch medewerker. Tijdens deze opleiding kijk je veel terug op de opvoeding die jezelf hebt gehad. Voor mij is toen goed zichtbaar geworden wat de ruimte, rust, dieren en de groene natuurlijke omgeving hebben toegevoegd aan de opvoeding: een onuitputtelijke bron uitdagingen en natuurlijke inzichten. BoerenHummeltjes laat kinderen ervaren wat het boeren buiten leven te bieden heeft. Er is elke dag veel te ontdekken en ervaren door de uitdagende binnen en buiten ruimte, maar ook door het directe contact met dier en natuur.

Jan en Annemieke Teunissen zijn de boer en boerin die mensen graag kennis laten maken met het boeren buiten leven. Zij verzorgen elke dag 80 stuks melkvee en zijn daarnaast ook nauw betrokken bij de kinderopvang.

Robbin Teunissen is de beoogde bedrijfsopvolger van melkveebedrijf Teunissen. Hij studeert momenteel nog in Dronten aan de HAS. Wanneer hij op de Boerderij is, helpt hij Jan en Annemieke met het verzorgen van de koeien, jongvee en het land. Ook Robbin is nauw betrokken bij de kinderopvang.