Kosten en contractvormen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze kinderopvang. Binnen BoerenHummeltjes hebben wij twee contractvormen, wij leggen deze graag aan u uit.

Kinderopvangtoeslag

Via Belastingdienst toeslagen krijgt iedereen die werkt of studeert tussen de 15-95% van de opvangkosten vergoed. Hoeveel is afhankelijk van uw verzamelinkomen en het aantal kinderen op de opvang.

Uw eigen kosten berekenen

Wilt u weten hoeveel kinderopvangtoeslag u kunt krijgen? Op de site van de belastingdienst kunt u een proefberekening maken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ben je benieuwd naar de kosten, neem dan contact met ons op.

51 weken-contract

Je hebt 51 weken in het jaar kinderopvang op de dagen waarvoor je een contract hebt afgesloten. Alleen op feestdagen, de week tussen kerst en oud en nieuw en in het weekend zijn wij gesloten. Wij bieden een hele dag opvang. Als je een keer een dag niet komt, kan je, als er plek is, deze dag ruilen met een ander dag. Extra dagen zijn ook mogelijk als er plek is. 

In onze prijs zitten alle voeding en verzorgingsmiddelen inbegrepen met uitzondering van fles- en dieetvoeding. Minimale afname per week is 10,5 uur

Lees meer

Onze groene visie

BoerenHummeltjes is een kleinschalige kinderopvang gelegen tussen de weilanden op de boerderij van de familie Teunissen. Niet alleen onze unieke ligging maar ook onze groene visie maakt ons als kinderopvang uniek. 

Binnen & buiten

Onze binnenruimte biedt kinderen een veilig thuishaven, door de rustige kleuren en de huiselijke sfeer. Veel naar buiten vinden wij ook belangrijk. Door een kind te laten experimenteren doen ze nieuwe ervaringen op.

Over ons

Mijn naam is Daphne Teunissen, ik heb de dagelijkse leiding van BoerenHummeltjes. De droom om een kinderdagverblijf op de boerderij te starten begon eigenlijk al toen ik zelf een klein Hummeltje was. 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op!