Even voorstellen

Hee hallo, mijn naam is Daphne Teunissen, ik heb de dagelijkse leiding van BoerenHummeltjes. De droom om een kinderdagverblijf op de boerderij te starten begon eigenlijk al toen ik zelf een klein Hummeltje was. Dit is namelijk ook de boerderij waar ik zelf ben opgegroeid. Voor mij en mijn broers waren de ruimte, rust, dieren en de groene natuurlijke omgeving een onuitputtelijke bron uitdagingen en natuurlijke inzichten. Deze ervaring wil ik graag aan meer kinderen bieden. Na een paar jaar binnen reguliere kinderopvang organisaties, zowel op de groep als binnen het management, te hebben gewerkt. Wist ik het zeker. Ik wilde mijn droom werkelijkheid laten worden, want elk kind verdient het om de ruimte te krijgen om te kunnen ontdekken en ervaren op eigen manier en tempo. En wat is er nu niet mooier om dat op een boerderij te kunnen doen. BoerenHummeltjes laat kinderen ervaren wat het boeren buiten leven te bieden heeft als toevoeging op hun dagelijkse ritme van eten, spelen en slapen.

Jan en Annemieke Teunissen zijn de boer en boerin die mensen graag kennis laten maken met het boeren leven. Zij verzorgen elke dag 90 stuks melkvee en zijn daarnaast ook nauw betrokken bij de kinderopvang.

Robbin Teunissen is de beoogde bedrijfsopvolger van melkveebedrijf Teunissen. Wanneer hij op de Boerderij is, helpt hij Jan en Annemieke met het verzorgen van de koeien, jongvee en het land. Ook Robbin is nauw betrokken bij de kinderopvang.

Op bovenstaande foto v.l.n.r.: Daphne, Robbin, Annemieke en Jan Teunissen.

Lees meer

Onze groene visie

BoerenHummeltjes is een kleinschalige kinderopvang gelegen tussen de weilanden op de boerderij van de familie Teunissen. Niet alleen onze unieke ligging maar ook onze groene visie maakt ons als kinderopvang uniek. 

Binnen & buiten

Onze binnenruimte biedt kinderen een veilig thuishaven, door de rustige kleuren en de huiselijke sfeer. Veel naar buiten vinden wij ook belangrijk. Door een kind te laten experimenteren doen ze nieuwe ervaringen op.

Over ons

Mijn naam is Daphne Teunissen, ik heb de dagelijkse leiding van BoerenHummeltjes. De droom om een kinderdagverblijf op de boerderij te starten begon eigenlijk al toen ik zelf een klein Hummeltje was. 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op!