Binnen & buitenruimtes

Binnen

Onze binnenruimte biedt kinderen een veilig thuishaven, door de rustige kleuren en de huiselijke sfeer. Onze ruimte is ingedeeld in verschillende speelhoeken, hierdoor kunnen kinderen ongestoord spelen en ontwikkelen op eigen niveau. Onze grote ramen zorgen voor natuurlijk licht maar nodigen ook uit om te kijken wat er buiten gebeurt. Door onze grote openslaande deuren lopen binnen en buiten in elkaar over.

Wij gebruiken natuurlijk en echt spelmateriaal, hierbij kunt u denken aan houten materialen en echte potten en pannen.

Buiten

Veel naar buiten vinden wij belangrijk. Er bestaat voor ons geen slecht weer, alleen slechte kleding. Onze natuurlijke en stimulerende buitenruimte daagt uit tot onderzoeken, ervaren, bewegen, fantasie en sociaal spel. De speelmogelijkheden zijn eindeloos, waarbij de zandbak en de tractor niet vergeten mogen worden.

Leren is een proces, met plezier, onderzoeken en experimenteren. Door een kind te laten experimenteren doen ze nieuwe ervaringen op. Vieze kleren, een scheur in de broek, een buil of een schram, alles kan geburen bij het onderzoeken van je leven. Ons advies is dan ook om niet de mooiste kleren aan te doen en altijd reserve kleren mee te nemen naar BoerenHummeltjes.

Onze buitenruimte is afgezet met een kindvriendelijke omheining waarbij wij nog steeds uit kijken over de boerderij. Ook hebben wij zicht op onze eigen dieren, waardoor het aaien, verzorgen of een broodje brengen naar de schapen en konijnen elke dag mogelijk is.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op!